Radu Banciu: “Huidu e un nesimtit!”

CU PASI mici, dar siguri, jurnalistul RADU BANCIU se transforma in “bau-baul” showbizului din ROMANIA.

Si astfel, dupa ce le-a “julit pe Mihaela Radulescu si pe Andreea Marin – pe prima a numit-o “analfabeta”, pe a doua “stoarfa” –, starul postului B1 TV s-a orientat asupra lui Serban Huidu.
Banciu ironizeaza retragerea “Carcotasului” din viata publica – anuntata luni pe blogul personal al vedetei Prima TV –, numindu-l pe Serban “nesimtit”.
Huidu avea doua variante: sase ani de parnaie si aroganta maxima sau sa stea umil in fata camerei si in fata blogului si sa spuna ca a gresit. El spune ca nu va mai aparea la «Cronica» din respect pentru victimele accidentului. Nici vorba, daca le respectai nu mergeai cu 200 la ora la trei zile dupa accident. Decat sa faci puscarie, mai bine iti ceri iertare. Eu nu am nimic cu Serban Huidu, eu am ce am cu faptul in sine. Si sa nu mai dea vina pe ziaristi ca noi nu suntem colegii lui de breasla. Cand voi omori si eu trei oameni ca el, atunci vom fi colegi de breasla. E un nesimtit!”, a spus Radu Banciu.


8 comentarii:

Anonim spunea...

Acest domn Radu Banciu, de care mai ieri nu auzise nimeni ..incearca sa-si construiasca o imagine aruncand cu pietre si judecand diverse persoane publice...
Iar in ceea ce-l priveste pe Serban Huidu, se desfasoara o ancheta, iar deznodamantul il vor da" persoane abilitate"...nu consider ca este just sa ne dam toti cu parerea in necunostinta de cauza, doar de dragul de a mai aparea cu cate ceva la tv, cand sunt familii care sufera si trec prin momente grele..datorita acestui subiect.

Anonim spunea...

domnul ziarist sa nu mizeze pe faptul ca n-a omorat trei oameni, pentru ca niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul.O clipa de neatentie si ai trecut de partea cealalta.Cine-i sofer, stie.

Anonim spunea...

da o meserie care face audienta sa arunci cu rahat in toti de la hagi la gioni raducanu de la angela similea la huidu s.a.m.d.asta inseamna sa fii frustrat

Doruletz cationic spunea...

vai ce mi plac anonimii:)))))

Anonim spunea...

Banciu are perfecta dreptate. Nu suntem toti criminali !
Asta e aberatia secolului.

Anonim spunea...

Nu dati cu pietre an Huidu.E destul pentru el povara celor trei morti de care ramane vinovat moralmente toata viata.

Anonim spunea...

Vaduva lui Paunescu a facut puscarie?

Anonim spunea...

Cacanarii astia sunt precum vacile sfinte din india.Ei sunt mai presus de lege.

 

Copyright © TOATE STIRILE Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger