Orgie la Cannes: Ramona Gabor, sex in 4 pe iahtul bulgarului!

DUPA ce a fost “turnata” de MADALINA RADU – care a spus ca se prostitueaza –, RAMONA GABOR se vede tradata si de a doua “buna” prietena.

Este vorba despre Mihaela Moise, fosta reporterita de la “Acces Direct”, concediata, spun gurile rele, tocmai din cauza “dezmatului” de la Cannes.
Considerand-o pe Ramona vinovatata pentru tot raul care i s-a intamplat, Meme a facut o serie de dezvaluiri uluitoare in legatura cu sora Monicai, marturisind ca bacauanca a facut sex in 4 pe iahtul miliardarului bulgar Chavdar Alexandrov.
“Doua domnisoare au agatat-o pe Ramona pentru un prieten al bulgarului, care i-a oferit 5.000 de euro pentru o partida de sex. Noi am zis ca plecam, atunci, eram pe un iaht. Ramona s-a sarutat cam zece minute cu bulgarul, dupa care a disparut sub punte! Au disparut doi barbati si doua fete timp de o ora! Ramona a venit extaziata, euforica! Probabil ea a crezut ca a prins mata de coada”, a spus Mihaela joi noapte, la “Cancan TV”.
S-a intors manjita in genunchi!
Bruneta recunoaste ca nu stie cu exactitate ce a facut Ramona Gabor sub punte, insa un lucru ii este clar: dupa doua ore si jumatate, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu s-a intors manjita in genunchi.
“Pe iaht am stat cam trei ore, timp în care, 2 ore si jumatate, Ramona a stat sub punte. Noi ne-am distrat pe spatele Ramonei. Bausem cateva pahare de sampanie, dar cel putin nu am cazut sub punte. Cand s-a intors de sub punte, Ramona s-a intors cu genunchii manjiti”, a mai tinut sa precizeze Meme in cadrul show-ului difuzat de Kanal D.


0 comentarii:

 

Copyright © TOATE STIRILE Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger