Oana Zavoranu isi exorcizeaza silicoanele la Sf. Cruce. Biserica e scandalizata

Cu toate ca Irinel Columbeanu a facut-o pe Moni "satanica si malefica", nici Oana Zavoranu nu e departe. Ea a socat Biserica pozandu-se goala langa cruce. Abia terminata dupa un scandal de opereta cu Pepe, cu care se afla in plin divort, Zavoranca isi expune sanii proaspat siliconati in cea mai cunoscuta revista pentru barbati din lume, intr-un pictorial care deja starneste controverse.
Oana Zavoranu a acceptat, pentru pictorialul din urmatorul numar al revistei Playboy, o tema care pare sa i se potriveasca-manusa: exorcizarea. Oana va putea fi vazuta, cel mai probabil de la sfarsitul acestei saptamani, in celebra revista pozand in ipostaze sexy si expunandu-si noile forme, modificate chirurgical cu doar cateva saptamani in urma, in preajma unor obiecte religioase precum crucea din imagine.
“O alaturare intre un simbol religios si lucruri care tin de sfera erotismului nu-si are locul. Nu e in simtul crestin”, ne-a declarat parintele Iacob Ieronim, purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice. “Nu vreau sa comentez nimic”, a spus Catalin Mihaila, redactorul-sef al revistei Playboy, in vreme ce Oana Zavoranu s-a multumit sa declare sec: “Nu ma intereseaza”.
In urma unui reportaj din Libertatea, care o prezinta pe Zavoranca goala langa cruce, Biserica a promis ca va lua atitudine, prin vocea parintelui Costel Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei. Asteptam si noi aceasta luare de pozitie, ca si replica Oanei Zavoranu, in lupta cu Biserica. AGENŢIA DE INVESTIGAŢII MEDIA

MONDONEWS - Oana Zavoranu apare pentru prima oara nud in revista Playboy. Pictorialul realizat de Querida a generat deja un scandal in randul clericilor, care sunt nemultumiti de includerea unor insemne religioase in acest pictorial.
Ar trebui ca Biserica să se scandalizeze fata de acest pictorial? Oana crede ca nu e cazul. "Mai degraba, cei credinciosi ar trebuie sa se simta jigniti cand fete bisericesti sunt implicate in diverse scandaluri financiare, au amanti si alte lucruri pe care se presupune ca n-ar trebui sa le faca in calitate de membri ai clerului", se noteaza in articolul care insoteste pictorialul Queridei.

PE TOCURI.RO - Dupa fapta si rasplata. Potrivit ziarului Cancan, Patriarhia o acuza pe Oana de lipsa de respect si de incalcarea legii. Parintele Costel Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, spune in ziarul Cancan: "Ceea ce a facut doamna Zavoranu este inadmisibil si vom analiza ce masuri trebuie luate. Chiar daca domnia sa face parte din showbiz, exista anumite limite care nu pot fi depasite. In primul rand, poate fi acuzata de portul ilegal al unor straie care nu sunt permise decat monahilor, in conditii foarte bine stabilite. Pe de alta parte, exista articolul 13 din Legea Cultelor, nr. 489/2006, care spune ca "in Romania sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau actiuni de defaimare si invrajbire religioasa, precum si ofensa publica adusa simbolurilor religioasa". Or, ceea ce s-a intamplat mi se pare exact o ofensa la adresa Bisericii. Vom vedea ce masuri se pot lua. Putem merge pana la sesizarea CNA, dar si a altor organe, daca va fi cazul." 

AGENŢIA DE INVESTIGAŢII MEDIA - Nevasta lui Pepe a facut poze afurisite pentru Playboy, fix in Saptamana Patimilor. Oana Zăvoranu a simulat, la indemnul producatorului, un ritual de exorcizare aproape goala si tinand in mana un crucifix. Pictorialul plin de draci a fost realizat imediat dupa ce Zavo si-a marit din nou bustul prin implant cu silicon. Pentru aceasta sedinta foto, Oana a primit, se pare, 20.000 de euro, una din cele mai mari sume oferite pana acum de revista, scrie agentiadepresamondena.ro. Revista Playboy aloca pentru aceasta sedinta foto nu mai putin de 10 pagini, cea mai mare acoperire de pana acum pentru pictorialul de coperta.

0 comentarii:

 

Copyright © TOATE STIRILE Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger