Cele mai faimoase vizite extratrestre

După ce FBI recunoscut, oficial, că în 1947, a recuperat de la Roswell, SUA, farfurii zburătoare cu fiinţe extraterestre în interior, lumea îşi îndreaptă atenţia către alte cazuri celebre legate de vizite din afara planetei. În afară de mărturii, aceste „întâlniri” cu nepământenii şi maşinile lor de zbor au fost fotografiate şi filmate. Iată care sunt cele mai credibile cazuri, susţinute şi de imagini.
Los Angeles, SUA, 1942: Cu trei luni înainte de atacul Pearl Harbour, un obiect zburător neidentificat a survolat oraşul Los Angeles în noaptea dintre 24 şi 25 februarie. Deşi atunci s-a crezut iniţial că era un dispozitiv japonez, dar, concret, nici pâna în ziua de astăzi nu s-a putut stabili originea aparatului.
Lubbock, SUA, Texas, 1951: Observate de un profesor de la Colegiul Tehnic din Texas şi, ulterior, fotografiate de un student, 20-30 de lumini au zburat pe cer, formând un “V”. Imaginile au stârnit un imens interes, fiind publicate în revista americană Life, în 1952.
Washington, SUA,1952: Mai mult dispozitive luminoase au survolat deasupra oraşului Washington, inclusiv în zona Casei Albe. Apariţiile ciudate s-au desfăşurat vara, între 12 şi 29 iulie şi au fost fotografiate de mai multe ori. Harry Truman, preşedintele SUA la acea vreme, a cerut personal explicaţii în acest caz, însă nimeni nu a putut să îi spună de unde proveneau aparatele cu lumină portocalie.
Suedia, 1946: Peste 2.000 de rachete „fantomă” au fost prezente pe cer în Suedia, între 9 şi 11 august 1946. Chiar dacă, la început, lumea credea că este vorba de meteroriţi, faptul că unele particule luminoase păreau să aibă o traiectorie exactă şi chiar pluteau înainte de a stinge, i-a făcut pe mulţi să considere că ar fi vorba de dispozitive extraterestre.
Belgia, 1989-1990: Din noiembrie 1989 şi până în aprilie anul următor, 143 de persoane din Suedia au declarat că au avut observat OZN-uri. Forţele aeriene belgiene au reuşit să identifice pe radar aparatele de zbor care îşi modificau culoarea, însă nu a putut da informaţii despre proveninenţa lor.
Roswell, SUA, 1947: Recent, FBI a publicat un document în care se raportează că un investigator al Air Force a declarat că trei farfurii zburătoare, de formă circulară, de 15 m în diametru, au fost recuperate în New Mexico, la Roswell, în 1947. “Fiecare dintre ele era ocupată de trei fiinţe cu forme umane, de aproximativ un metru înălţime şi îmbrăcate cu haine metalizate, asemănătoare celor purtate de piloţii de avioane”, se mai scrie în raportul accesat în câteva ore de milioane de oameni din întreaga lume. Acesta este considerat cel mai faimos caz legat de viaţa din afara planetei noastre.LIBERTATEA

0 comentarii:

 

Copyright © TOATE STIRILE Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger