Cat castiga cersetorii, cu cioturi false si bebelusi din carpe

Politistii locali din Sectorul 1 au deconspirat pana acum cateva segmente din retelele de cersetorie care activeaza in sector. Politistii locali atrag atentia ca in cele mai multe cazuri, cersetorii folosesc diferite trucuri pentru a impresiona si a sensibiliza: de la papusi care simuleaza bebelusi, la deficiente locomotorii nereale sau povesti bine ticluite, dezvaluie B365.ro.

Membre disimulate sub haine astfel incat sa sugereze o amputare, miscari nefiresti ale corpului care sa indice un handicap, diverse certificate medicale false, toate reprezinta recuzita cu care cersetorii storc bani de la trecatorii milosi. Pe langa amenzile pe care le dau celor care practica cersetoria, politistii locali impart pe principalele artere ale sectorului 1 si materiale informative prin care indeamna populatia sa nu mai ofere bani sau alte bunuri cersetorilor.

Din cercetarile politistilor locali rezulta ca, prin escrocherii precum cele prezentate mai sus, cersetorii ajuns sa castige si peste 1.000 de lei pe zi, o suma absolut impresionanta.
Integral pe B365.ro. HOTNEWS

0 comentarii:

 

Copyright © TOATE STIRILE Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger